Over PTSAF

Personal Training, Small group And Fitness (PTSAF) werd in 2012 opgericht door Xavier Göttgens, omdat hij mensen wil coachen bij het bereiken van hun doelen. Uit zijn persoonlijke ervaring weet hij dat iedereen die werkt met een Personal Trainer veel eerder zijn of haar doel zal bereiken en ook de gedragsverandering kan maken die hiervoor nodig is. Naast Xavier is ook, sinds 2019, zijn vrouw Dorina mee betrokken bij PTSAF.

Wat meer over Xavier en Dorina

Xavier volgde een opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (Tilburg, Nederland). Hierdoor specialiseerde  Xavier zich in fitness, personal training en squash. Hij is inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam op deze gebieden en heeft, op zowel management- als sportgebied, gewerkt binnen de toonaangevende (inter)nationale fitnessketens en squashcentra. De opleiding Personal Trainer heeft Xavier gevolgd bij LAPT en Fysio Physics. Daarnaast heeft hij de opleidingen sportmassage, sportverzorging, medical taping en sportrevalidatie gevolgd.

Dorina heeft in 2021 de AALO-opleidingen Fitness Trainer, Small Group Trainer, Fitness Master en Personal Trainer met goed gevolg afgerond. Zij staat tevens geregistreerd in het Europees register voor fitness professionals (EREPS). In 2019 heeft zij de Perfect Pilates Pro Level 1 en Level 2 opleidingen gevolgd via Fysio Physics in IJsselstein.  

Sinds 2019 verzorgt Dorina de Pilates Small Group trainingen binnen PTSAF, en tijdens de AALO-opleiding heeft zij ook andere trainingen verzorgd. Zij is daarnaast ook al ruim 10 jaar zelf een actief deelnemer aan verschillende fitnesstrainingen.