Small group TRAINING

Tijdens een Small Group training werk je in onze trainingsstudio aan kracht, conditie en mobiliteit. De trainingen worden gegeven door een ervaren trainer in groepen van maximaal 10 personen. Doordat de groep klein is, kan de trainer iedereen persoonlijke aandacht geven. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en er wordt rekening gehouden met blessures en herstel. 

Onze Small Group Trainingen

Functional Training

bestaat uit constant variërende, functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit. Het is een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training.

Power Yoga

is een pittige, actieve, dynamische les waarbij je vaak je lichaam zal uitdagen. De grootste voordelen van Power Yoga zijn kracht, lenigheid, balans en uithouding.

Pilates

is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Zumba

is een danstraining geïnspireerd door Latin muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin Dance op een leuke en verfrissende manier.

ClubJoy Power

is een krachttraining waarbij je je hele lichaam versterkt. Al je spiergroepen worden aangesproken. Je werkt met een halterstang en schijven waarvan jij het gewicht bepaalt.

Boksfitness

is een combinatie van training op basis van het Engels boksen en boks gerelateerde krachttraining. Er wordt enkel op elkaars handschoenen gestoten, dus geen boks blessures!

ClubJoy Cycle

is een cardiovasculaire fietstraining waarbij we je een uur meenemen langs hoge bergtoppen en snelle afdalingen.

ClubJoy Fit & Shape

is een innovatieve en sprankelende training die gericht is op spierversteviging en conditieverbetering. De training is een combinatie van aerobics en BBB.

Easy Fit

is voor iedereen die op een verantwoorde wijze aan zijn/haar gezondheid wil werken. Met oefeningen om je spieren te versterken, en je uithoudingsvermogen, balans (valpreventie) en lenigheid te vergroten.

Onze trainingen worden op vaste dagen gegeven