Personal TRAINING

Personal Training is het individueel begeleiden van klanten bij het behalen van hun individuele doelen door middel van training, mental coaching en voedingsbegeleiding.

Coaching

Misschien herken je jezelf in de volgende situaties? Je hebt ’s morgens moeite met uit bed komen en geen energie om de dag te beginnen. Je kan niet slapen, gaat te laat naar bed, ligt de halve nacht wakker, hebt stress op het werk of thuis, je eet niet de juiste dingen, bent te zwaar en wil graag afvallen… maar je bent jouw motivatie verloren. Er moet iets veranderen, maar je weet niet goed wat of hoe je dit moet aanpakken. En je blijft het uitstellen…

Wat zou het fijn zijn om weer zo fit te zijn als vroeger! Het is nooit te laat om te veranderen, verander NU! Je zal verbaasd zijn over de resultaten. We zetten samen de doelen, om jouw levensstijl op een positieve manier te veranderen.

Ik ga jou coachen naar een gezondere levensstijl, door middel van gericht voedingsadvies, mental coaching en training afgestemd op jouw belastbaarheid.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Wanneer je wil starten bij PTSAF wordt er eerst een intake ingepland. Hier wordt besproken welke doelen je wil bereiken en wat voor begeleiding het beste bij jou past.

2. Testen en metingen

Om een succesvolle start te garanderen, is het van belang dat we de algemene fitheid even nagaan alvorens we beginnen met de trainingen. Dit doen we door een aantal testen af te nemen.

3. Let's go!

Met de focus op wat er besproken is tijdens het intakegesprek, vliegen we er meteen in. Het programma wordt uitgelegd en uitgerold aan de hand van de vooropgestelde doelen.

4. Follow up

Systematische metingen en analyses om na te gaan hoe dicht je bij jouw doel komt. Dit zorgt ook voor extra motivatie aangezien de groeicurve weergegeven wordt.

Voordelen Personal Training?

Wat levert het op?

1. Motivatie

2. Resultaat gericht

3. Professionele begeleiding

Voordeel 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.